Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sebellátó

Webajánló: Rotten.com avagy a naturalizmus margójára

2014. január 20. - Sudeck

Rendhagyó poszt a mai, ugyanis egyben webajánló is. Anno régen a gimiben vadabbnál vadabb dolgokat néztünk a net hőskorában, a jó ég tudja, ki talált rá egyik kedvenc oldalunkra a rotten.com-ra. Nyers, naturalista egyszerűségével azonnal letaglózott mindenkit. Visszagondolva eléggé aberrált gyerekek voltunk, de na... mindenki kereste a saját határait és ugyan ki ne emlékezne a Hulla jó, vagy a Cannibal Holokaust c. inkább hírhedt semmint nagy sikerű, de mégis örök klasszikusokra. 

A baromkodást leszámítva személy szerint azért nézegettem a lapot, mert tényleg olyan eseteket mutattak be, ami bár nagy hírértékkel nem bírt, mégis a mainstream híroldalakon ilyen belsős képanyagot garantáltan nem talált az ember. Ha ezeket a leggusztustalanabb eseteket kibírtam, tudtam, hogy olyan iszonyatosan nagy baj nem történhet az egyetemen boncolás alatt. Bár az oldal lassan 2 éve nem frissült, néha még a regisztrált felhasználók fel-felnéznek hátha van-e valami változás az egésszel kapcsolatban. Az oldal megtekintését gyengébb idegzetűeknek határozottan nem ajánlom.

Kérdeztétek páran, hogy a sebellátóban lényegében mi is történik? Nos, ezt a traumatológia gyakorlat megmutatta, mégis az alábbi képek hűen reprezentálják az alapellátást. A honlapon futball szurkoló kocsmai verekedéseként van írva, ha jól emlékszem. Máskülönben mákja van, mert felületes sérülésekről van szó. Excisio, sebtoilette, sutura és mehet dolgára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sebellato.blog.hu/api/trackback/id/tr985742831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása